wamebo bouwbedrijf is gespecialiseerd in

Verbouw.

Verbouwen in Barneveld

Spreekt de locatie van uw huis of bedrijfspand u enorm aan, maar is het pand zelf wel toe aan wat aanpassingen? Laat uw huis, bedrijfspand of schuur dan verbouwen door Wamebo uit Barneveld. Gedreven door ons vakmanschap en jarenlange ervaring leveren wij u een verbouwing op maat.

Laat uw pand in Barneveld verbouwen door Wamebo

Een verbouwing roept natuurlijk de nodige vragen op. Hoe lang gaat het project duren? Valt de verbouwing binnen mijn budget? En hoe zit het met de afvalverwerking? Maar misschien wel de belangrijkste vraag: Wordt er aandacht besteed aan mijn specifieke wensen?

Bij Wamebo bouwen wij inmiddels voort op onze jarenlange ervaring. Door de jaren heen hebben we al vele planningen en budgetten opgesteld. Hierdoor weten we inmiddels wat realistisch is. Bij Wamebo bent u verzekerd van een eerlijk budget en realistische planningen.
Daarnaast verbouwen we bij Wamebo graag met het oog op de toekomst. Duurzaamheid is in onze ogen erg belangrijk. Niet alleen wat betreft de afvalverwerking. Naast dat wij ons afval te allen tijde zo verwerken dat de natuur hier het minst van ondervindt, helpen we u graag om uw pand te verduurzamen. Niet alleen is dit goed voor het milieu, maar zo kunt u in de toekomst ook besparen op bijvoorbeeld uw gas- en energierekening. Zo kunt u wellicht zelfs (een deel van) uw verbouwing terugverdienen.

Maatwerk verbouwing

Bij Wamebo werken we met één aanspreekpunt voor al onze opdrachtgevers. Hierdoor houden we het contact overzichtelijk en direct. Korte lijnen en persoonlijk contact zijn belangrijk voor ons. Via dit contact kunnen wij een maatwerk verbouwing realiseren.
We luisteren graag naar uw op- en aanmerkingen om zo de verbouwing volledig naar verwachtingen te kunnen realiseren. Neemt u eens een kijkje op onze projectpagina om te zien wat wij in het verleden al hebben mogen realiseren in samenwerking met onze opdrachtgevers

Benieuwd hoe onze diensten voor u van belang kunnen zijn? Neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord.