wamebo bouwbedrijf is gespecialiseerd in

Aanbouw.

Aanbouw laten bouwen in Barneveld

Overweegt u een aanbouw te laten bouwen in Barneveld en omstreken? In dat geval kunnen wij van Wamebo u van dienst zijn. We zijn werkzaam in de woningbouw, utiliteitsbouw en de agrarische sector. Zo kunnen we bijna elk type aanbouw realiseren.

Uw aanbouw in Barneveld laten bouwen door Wamebo

Een aanbouw kan vele verschillende vormen en formaten aannemen. Wamebo is echter in staat elke vorm aanbouw te realiseren. Met onze jarenlange ervaring hebben we inmiddels een heel aantal aanbouw projecten mogen realiseren. We vertrouwen er dan ook op dat we ook in de toekomst samen met u tot een mooi resultaat kunnen komen. Benieuwd wat we in het verleden allemaal al gerealiseerd hebben? Kijkt u dan eens op onze projectpagina.

Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons voorop. Echter garanderen wij hiernaast ook een goede prijs-kwaliteitverhouding. Hoe wij dat doen? Onze jarenlange ervaring heeft ons inmiddels voorzien van een stevige basis. Vanuit deze basis zijn wij in staat eerlijke en realistische planningen en budgetten aan te leveren. Eerlijke en realistische beloftes dus, tegen een scherpe prijs.

Persoonlijk contact en korte lijnen

Bij Wamebo werken we met één aanspreekpunt. Zo blijft het contact met onze opdrachtgevers duidelijk en overzichtelijk. U kunt te allen tijde bij ons terecht met vragen of opmerkingen. We horen graag van u. Op deze wijze kunnen we namelijk een aanbouw realiseren, zoals u het voor ogen heeft.
Maatwerk is dus iets waar we u graag van voorzien. Gaat u echter liever voor een prefab aanbouw, ook dan zijn we u graag van dienst. We passen ons gemakkelijk aan op de wens van onze opdrachtgever. Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met bijvoorbeeld een op maat gemaakt plan voor uw aanbouw.